Blog door: Kevin

Kevin

Hallo, Ik ben Kevin Steijn ik ben 18 jaar oud en woon sinds twee jaar in Amersfoort. Daarvoor woonde ik in Ermelo en daar kom ik nog steeds één keer in de twee weekenden. Ik volg mijn opleiding op MBO Amersfoort en doe hierin de richting Manager Handel. Deze opleiding houdt in dat ik leer om een bedrijf te runnen. Hiervoor heb ik gekozen, omdat in het leiden van mensen mijn interesses liggen. Ik heb al veel geleerd over het leiding geven vooral door zelf initiatief te nemen.

Omdat de opleiding vrij algemeen is en je vrij laat in wat je doet of wat je niet doet, heb ik er voor gekozen om er meerdere dingen bij te doen. Allereerst heb ik een bijbaan als kassamedewerker bij de Albert Heijn ben ik veel in contact met klanten en zie dit ook als een soort onderzoek van hoe klanten reageren als je bepaalde dingen anders doet. Mijn vader heeft ook nog een eigen bedrijf van hem kan ik ook veel leren. De laatste tijd ben ik ook de nieuwsbrieven gaan schrijven en social media aan het bestuderen.

In mijn blogs vertel ik over de opleiding en wat ik daarnaast doe. Ook vertel ik over een project wat ik een aantal maanden geleden ben gestart.