Blog door: Anouk Schieven

Anouk is student Maatschappelijke Zorg op de School voor Welzijn van MBO Amersfoort

Anouk Schieven

Hoi! Mijn naam is Anouk Schieven. Ik ben 18 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders in Veenendaal.

Maatschappelijk Zorg

Sinds september 2014 zit ik op de School voor Welzijn. Ik volg hier de opleiding Maatschappelijk Zorg. Ik ga 3 dagen in de week naar school en de andere 2 dagen loop ik stage op een dagcentrum voor kinderen met een beperking.

Ik vind het een uitdaging om met mensen met een beperking te werken. Ik kan ze echt helpen. Dat vind ik zo mooi!

Vrijwilligerswerk

Naast school en stage doe ik ook regelmatig vrijwilligerswerk bij mensen met een beperking en over een paar weken ga ik naar Kroatië om daar te werken in een weeshuis. Zoals je wel kunt lezen. Ik vind het geweldig om met mensen te werken!

Sporten

Verder sport ik heel graag. Volleybal, tennis, hardlopen. Ik vind het allemaal superleuk! En als ik zelf niet aan het sporten ben, kijk ik bijna elke sport wel op de televisie!

Werk

In het weekend werk ik in een hotel/restaurant in Veenendaal waar ik samen met mijn collega’s het ontbijt voor onze gasten verzorg.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te lezen en dat jullie zo een beeld krijgen van mijn tijd als student op MBO Amersfoort.

Groetjes,
Anouk

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen