Wanneer de beveiliger opleiding bij je past

Wil jij graag in de wereld van beveiliging werken? Dan is het eerst goed op een rijtje te hebben of deze beveiliger opleiding bij je past. Lees daarom gauw verder. Ben jij verantwoordelijk, alert en zelfverzekerd? Het is namelijk van belang wanneer je de opleiding tot beveiliger volgt, dat je de organisatie waarvoor je werkt weet te beschermen. En dat gevoel van bescherming geef je niet alleen door gefocust te zijn, maar ook een vriendelijk houding draagt daaraan bij. Na de beveiliger opleiding kun je terecht bij grote evenementen, overheidsinstanties of bescherm jij de sterren van deze wereld. De keuze is aan jou!

Dit ben jij

Waar je uiteindelijk ook na je opleiding tot beveiliger terecht komt, jij bent diegene die ervoor zorgt dat je omgeving veilig is en blijft. Je hebt van nature een talent voor gevaar zien aankomen. Wanneer een situatie zich voortdoet, treed jij bij incidenten op. Daarnaast ben je een echte teamplayer, zowel met je directe collega’s, maar ook met collega’s van andere afdelingen. Ook probeer je samen met je collega’s alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, beveiligen kun je inmiddels niet alleen. Samenwerken is dus echt belangrijk. Ben jij ook iemand die in staat is om zelf prioriteiten te stellen? En zijn kalmte en rechtvaardigheid voor jou een heilige graal? Overweeg dan maar serieus de opleiding beveiliger, dit zou zomaar heel erg goed bij je kunnen passen.

Wil je alvast meer weten over vervolgopleidingen?

Beveiliger opleiding

De opleiding beveiliger is een BOL-opleiding, die twee jaar duurt. Twee jaar lang krijg je theorieles en praktijk. Je loopt per jaar 300 uur stage. Óf je werkt bij een extern beveiligingsbedrijf of je werkt mee met ons eigen beveiligingsbedrijf. Voor een extern beveiligingsbedrijf moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Bij deze opleiding tot beveiliger leer je ook veel op het gebied van communiceren, evalueren en rapporteren. Elke gebeurtenis vraagt weer om een andere handeling. Wil je alvast een kijkje nemen op de locatie van School voor Veiligheid?

Nieuwe locatie

 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

  • Ben je jonger dan 18 jaar, dan hoef je nog geen lesgeld te betalen. Ben je ouder dan 18 jaar, dan zijn de kosten afhankelijk van de opleiding die je volgt:
  • Voor een BOL-opleiding, zoals deze: opleiding tot beveiliger (niveau 2) is het lesgeld € 1.216,- per schooljaar.
  • De hoogte van het lesgeld wordt jaarlijks vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en kan (licht) afwijken.
  • vmbo basisberoepsgerichte-, vmbo kaderberoepsgerichte-, vmbo gemengde- of vmbo theoretische leerweg of
  • havo/vwo overgangsbewijs van 3e naar 4e leerjaar of
  • diploma entree-opleiding (mbo niveau 1)
 • Verplichte vakken bij deze opleiding zijn: wettelijke kaders, beveiliging van gebouwen, praktijkles, Nederlands, Engels, rekenen, studieloopbaan en burgerschap, en bedrijfshulpverlening (BHV), fitness, sociale vaardigheid/beroepsvaardigheden en zelfverdediging

Heb je nog een andere vraag over de opleiding opleiding beveiliger of over een ander onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact & route – School voor Veiligheid

Veelgestelde vragen

Geen relevante vragen gevonden

Geïnteresseerd in de opleiding?