Als Verpleegkundige kun je écht mensen helpen

Zorg jij graag voor anderen? En sta je positief in het leven? Dan zit je bij de opleiding MBO-Verpleegkundige niveau 4 goed. Jij geeft cliënten de juiste zorg en bereid ze voor op onderzoeken. Daarnaast help je ze aan antwoorden op hun belangrijkste vragen. Wat je ook doet: bij jou voelen cliënten zich helemaal op hun gemak. Herken jij jezelf in deze woorden?

Dit ben jij

Natuurlijk vind je het leuk om met mensen te werken. En je houdt ervan om voor anderen te zorgen. Maar het is net zo belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. En dat je stressbestendig bent! Dus doet er zich ergens een probleem voor? Dan raak je niet zo snel in paniek. In plaats daarvan ga je op zoek naar een oplossing. Dat lukt je ook, want je hebt veel inlevingsvermogen. Dat houdt in dat je snel in de gaten hebt wat een cliënt nodig heeft. In combinatie met je grote verantwoordelijkheidsgevoel maakt dat van jou een geweldige verpleegkundige!

Het verhaal van ….

Word verpleegkundige

Als mbo-verpleegkundige werk je met en voor allerlei soorten mensen. Denk aan mensen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking. Maar ook aan (chronisch) zieken, ouderen en kinderen. Om te beginnen geef je cliënten als verpleegkundige natuurlijk de beste zorg. Maar je bent ook hun steun en toeverlaat voor een praatje en geruststellende woorden. Wat er ook gebeurt en wat de situatie ook van je vraagt: jij zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen.

Het verhaal van …

 

Word verzorgende IG

Ben jij sociaal en zorg je graag voor anderen? Wil je mensen graag begrijpen en ben je eerlijk, betrouwbaar en flexibel? Dan is de opleiding Verzorgende IG misschien iets voor jou! Je kijkt goed naar de mensen die je verzorgt. Daarom zie je het direct als ze iets nodig hebben. Je wacht niet af tot er iets gebeurt, maar je bedenkt vooraf hoe jullie dingen het best kunnen doen. Verder hou je rekening met de mensen met wie je werkt: collega’s, de cliënten en de mensen daaromheen.

Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan zeker even bij deze bbl-opleiding verpleegkunde:

Opleiding verzorgende IG

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
Apothekersassistent
Assistent dienstverlening
Audicien
Begeleider maatschappelijke zorg
Dienstverlening, helpende zorg en welzijn
Doktersassistent
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker tweetalig
Instructeur MBO
MBO-Verpleegkundige
Onderwijsassistent
Onderwijsassistent tweetalig
Opticien
Orthopedisch schoentechnicus
Pedagogisch medewerker kinderopvang
Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg
Schoenhersteller
Schoenhersteller ondernemer
Shoe developer
Sociaal werker
Tandartsassistent
Tandtechnicus kroon- en brugwerk
Tandtechnicus prothese
Technisch oogheelkundig assistent
Verzorgende IG