Kies de assistent accountant opleiding bij MBO Amersfoort

Ben jij goed in economie en rekenen? Denk jij in oplossingen en wil je graag dingen uitpluizen? Dan is de assistent accountant opleiding van MBO Amersfoort iets voor jou! De opleiding duurt drie jaar, maar als blijkt dat je sneller kunt dan is dit mogelijk. Tijdens je studie ga je al aan de slag voor echte klanten bij ons onderwijsbedrijf AdminCompany. Meer weten? Lees snel verder.

Dit ben jij

Cijfers en economie vind je leuk. Je werkt precies en je vindt het leuk om in een vraagstuk te duiken. Je bent goed met computerprogramma’s, natuurlijk leer je hier ook meer over tijdens de assistent accountant opleiding. Je let op de details, want je wilt uiteraard geen fouten maken in de financiële cijfers van een organisatie. Ook vind je het ook leuk om met mensen te werken en hen te adviseren.

Assistent accountant opleiding

De assistent accountant opleiding is een BOL opleiding en duurt drie jaar. De afkorting BOL betekent beroepsopleidende leerweg. Deze opleidingsvorm houdt in dat je theorie- en praktijklessen op school krijgt en dat je stage loopt bij een bedrijf naar keuze. Lukt het niet, dan helpen we je natuurlijk. Wil je graag alles weten over de opleiding? Lees dan de assistent accountant opleidingspagina voor alle informatie.

Naar de opleidingspagina

AdminCompany

AdminCompany is een van de onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort. Bij dit onderwijsbedrijf ga je aan de slag voor echte klanten. Uiteraard wordt je geholpen door vakmensen en docenten. Bij AdminCompany help je diverse bedrijven met hun adiministratief. Je doet belastingaangiftes, verzorgt de boekhouding, doet de (salaris)administratie en meer. Wat je leert tijdens de assistent accountant opleiding mag  je dus gelijk toepassen in de praktijk voor echte klanten!

Wil je graag meer weten over AdminCompany?

Lees het hier

 

School voor Economie en Ondernemen

De assistent accountant opleiding volg je bij de School voor Economie en Ondernemen van MBO Amersfoort. Deze school vind je op een unieke locatie, namelijk in het HU-gebouw in het centrum van Amersfoort; De Nieuwe poort 21. Uit extern onderzoek blijkt dat studenten de sfeer en omgeving positief!

Ben je begonnen met de assistent accountant opleiding en blijkt dat dit toch niet de opleiding voor jou is? Vaak is het mogelijk om te wisselen van opleiding. We gaan met elkaar in gesprek en kijken samen naar een oplossing.

Wil jij meer weten over de school? Neem een kijkje op de schoolwebsite!

Naar de schoolwebsite

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je iets vragen over de assistent accountant opleiding? Of wil je gewoon eens praten over de mogelijkheden? Dat kan! Een aantal studenten delen graag hun ervaring met jou en zijn bereikbaar via WhatsApp. Stuur een berichtje naar 033-4221488. Wil je graag in contact komen met een docenten? Bekijk de contactpagina voor alle contactinformatie.

Neem hier contact op!

Opleiding Leerweg Niveau Duur School Startdatum
(junior) Accountmanager
Allround assistant business services
Assistant business services
Business administration & control specialist
Commercieel medewerker
Legal, insurance & HR services specialist
Marketing & communication specialist
Marketing & communication specialist – tweetalig
MBO Flex Economie en administratie
MBO Flex Handel en ondernemerschap
Medewerker evenementenorganisatie
MHBO (junior) Accountmanager
MHBO business administration & control specialist
MHBO legal, insurance & HR services specialist
MHBO marketing en communicatie specialist
MHBO medewerker evenementenorganisatie
MHBO office & management support specialist
MHBO retailmanager
Office & management support specialist
Retailmanager
Retailmedewerker
Retailspecialist
Vakman-ondernemer