Ga naar content Ga naar footer

Studiekeuze-avond

Woensdag 8 november 2023
18.00 - 21.00 uur

Wil jij komend schooljaar starten met een opleiding op het mbo en heb je nog geen idee wat je later wil worden? Of vind je juist alles leuk en twijfel je tussen meerdere opleidingen? Laat ons je helpen tijdens de Studiekeuze-avond van MBO Amersfoort! Samen gaan wij op zoek naar wat het beste bij jou past.

Voor wie?

  • 4e jaars vmbo/mavo of havo leerlingen, die komend schooljaar een opleiding willen starten.

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek wat bij je past door een persoonlijk studiekeuzegesprek met één van onze studiecoaches.
  • Beleef onze 6 interessegebieden, zoals ik wil graag technisch bezig zijn of mensen blij maken.
  • Bekijk de vakgebieden en opleidingen die daarbij horen.

Wat is het verschil met een Open Dag?

Tijdens de Studiekeuze-avond krijg je via 6 eenvoudige interessegebieden een totaalbeeld van alle vakgebieden en studiemogelijkheden te zien bij MBO Amersfoort. De perfecte start voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis.

Weet jij daarna welke richting je op wil? Bezoek dan de onderwijslocatie van de opleiding die jouw voorkeur heeft tijdens een Open Dag. De Open Dagen worden gehouden op alle locaties van MBO Amersfoort. Bekijk hier alle Open Dagen.

Aanmelden

Kies je voor een studiekeuzegesprek, dan ga je samen met een studiekeuzecoach in gesprek om te ontdekken wat bij jou past. Daarnaast is er een interesse-markt, waar je alle interessegebieden ontdekt en ook in gesprek kunt gaan met docenten en studenten.