Ga naar content Ga naar footer

Elektro-, installatie- en metaaltechniek

Meemaakdag Elektro-, installatie- en metaaltechniek

donderdag 14 maart 2024
13.30 - 16.00 uur

Hardwareweg 15, Amersfoort

Wil jij je oriënteren voor een vervolgopleiding binnen een specifiek vakgebied? Meld je dan aan voor een Meemaakdag. Je ervaart hoe het eraan toe gaat op onze opleidingen en maakt kennis met het vakgebied van jouw keuze. Zodat jij echt ziet en voelt hoe het eraan toe gaat op onze opleidingen en scholen. Op zoek naar een oriëntatiedag als 3e jaars? Ook dan kun je je aanmelden voor deze Meemaakdag.

Kies jij voor een toekomst in de techniek?

Elektrotechniek: Krijg jij energie van slimme en duurzame ontwikkelingen? Bij elektrotechniek werk je aan elektrotechnische installaties en combineer je hardware met software. Dankzij jou hebben de mensen energie in huis, kunnen ze koken, tv-kijken en internetten!

Installatietechniek: Binnen installatietechniek leer je van alles over gas, water, lucht en klimaat. Dat maakt installatietechniek ook een breed vakgebied en kun je alle kanten op. 

Metaaltechniek: Heb je technisch inzicht en bedenk je graag creatieve oplossingen? Als je kiest voor metaaltechniek en werktuigbouwkunde, kun je alle kanten op. Zo werk je aan auto’s, vliegtuigen, opslagtanks, computers en medisch apparatuur. Ook maak je zelf producten en onderdelen.

Neem hier vast een kijkje op de School voor Techniek:

Programma Meemaakdag Elektro-, installatie- en metaaltechniek

  • Introductie activiteit en rondleiding
  • Volg een les techniek, dan heb je al een stapje voor
  • Steek je handen uit de mouwen in de werkplaats

Aanmelden